Gezocht Marketing Specialist

Zwapex Groep is een belangrijke speler in de bouw op het gebied van afdichtingen, kitwerk, betonreparaties en bouwkundige brandpreventie. We mogen de grootste bouwbedrijven in Nederland tot onze klantenkring rekenen. Dit doen we al bijna 50 jaar met een vast team van gekwalificeerde en loyale collega’s. Hier zijn wij trots op!

In de rol als marketing specialist houd je je primair bezig met onze online marketing activiteiten. Prioriteit willen we geven aan onze (employer) branding strategie, het updaten van onze websites, de werken-bij pagina’s en het uitvoeren van online wervingscampagnes. Daarnaast is er behoefte aan ondersteuning ten behoeve van onze commerciële activiteiten.

Ben jíj de enthousiaste collega waar wij naar op zoek zijn? Ga dan naar https://zwapex.nl/marketing-specialist/ en solliciteer direct! Heb je vragen over de vacature? Dan kun je telefonisch contact opnemen met Dorien Spindler, HR Manager, 06-15209931. Je motivatiebrief met CV kun je mailen naar sollicitatie@zwapex.nl