Marketing Specialist

Werken bij

Werken bij

Vacature

Marketing Specialist

Zwapex
(m/v, 16-20 uur)

Zwapex Groep is een belangrijke speler in de bouw op het gebied van afdichtingen, kitwerk, betonreparaties en bouwkundige brandpreventie. We mogen de grootste bouwbedrijven in Nederland tot onze klantenkring rekenen. Dit doen we al bijna 50 jaar met een vast team van gekwalificeerde en loyale collega’s. Hier zijn wij trots op.

De functie:
In deze rol houd je je primair bezig met onze online marketing activiteiten. Prioriteit willen we geven aan onze (employer) branding strategie, het updaten van onze websites, de werken-bij pagina’s en het uitvoeren van online wervingscampagnes. Daarnaast is er behoefte aan ondersteuning ten behoeve van onze commerciële activiteiten.

Onze wensen:
Voor deze functie beschikt de ideale kandidaat over de volgende kennis en vaardigheden:

 • MBO+ werk- en denkniveau
 • relevante werkervaring in een soortgelijke functie
 • ervaring in het managen en optimaliseren van (employer) branding campagnes
 • kennis van social media, Google Analytics, SEO, SEA
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • zelfstandig, nauwkeurig, enthousiast en leergierig
 • kennis van de sector is een grote pre

Ons aanbod:
Zwapex Groep is een financieel gezonde en groeiende organisatie. Veel collega’s zijn hier al jaren werkzaam en dat zegt genoeg. Er heerst een Rotterdamse mentaliteit. Er wordt hard gewerkt en ook hard gelachen.
We bieden een goed salaris met marktconforme arbeidsvoorwaarden. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en trainingen.
We organiseren regelmatig leuke dingen met en voor de collega’s en de gezellige vrijdagmiddagborrel mag ook niet ontbreken.

Interesse:

Heb je vragen over de vacature? Dan kun je telefonisch contact opnemen met Dorien Spindler, HR Manager, 06-15209931. Je motivatiebrief met CV kun je mailen naar sollicitatie@zwapex.nl

Bureaus: wij werven onze kandidaten graag zelf, dus liever geen acquisitie.

Direct solliciteren

  CV uploaden
  Bericht

  Ons werk

  Bekijk onze recente projecten