Medewerker Projectadministratie

Zwapex Groep is een belangrijke speler in de bouw op het gebied van afdichtingen, kitwerk, betonreparaties en bouwkundige brandpreventie. We mogen de grootste bouwbedrijven in Nederland tot onze klantenkring rekenen. Dit doen we al bijna 50 jaar met een vast team van gekwalificeerde en loyale collega’s. Hier zijn wij trots op.

Wegens groei zijn wij op zoek naar een medewerker projectadministratie. In deze administratieve functie ben je samen met je collega’s van de projectadministratie van a-z verantwoordelijk voor de administratie van onze projecten. Je werkzaamheden bestaan uit het administratief ondersteunen van de projectleiders/uitvoerders, projecten aanmaken in Vakware, verwerken van productiestaten, opstellen van facturen, samenstellen en uitvoeren van (digitale) uitvoeringsdossiers en het verzorgen van garanties.

Ben jij dé enthousiaste collega waar wij naar op zoek zijn? Ga dan naar https://lnkd.in/eM6HGGVY en solliciteer direct! Heb je vragen over de vacature? Dan kun je telefonisch contact opnemen met Dorien Spindler, HR Manager, 06-15209931. Je motivatiebrief met CV kun je mailen naar sollicitatie@zwapex.nl