Onderhoudswerk bij Hotel Tulpinn in Leiden: 2 opdrachten in 1!

Wij zijn momenteel bezig met werkzaamheden bij Hotel Tulpinn in Leiden, waarbij we twee verschillende opdrachten parallel uitvoeren.

Eerste opdracht:

In twee fasen voeren we onderhoud uit aan de kitvoegen. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door GertJan en omvatten het uitsnijden van de oude kit en het opnieuw kitten met Sababuild 650.

Vanwege werkvergunningen in verband met veilig en efficiënt werken is de opdracht gesplitst in 2 fasen; de voorkant en de achterkant van het gebouw.

Inmiddels zijn de werkzaamheden aan de voorkant van het gebouw voltooid en worden de werkzaamheden aan de achterkant van het gebouw later dit jaar ingepland.

Tweede opdracht:

Vanuit een andere opdrachtgever, Randstad Geveltechniek, vervangen we de kozijnen. Onze taak is het afkitten van de binnenkant van de kozijnen voor luchtdichting en visuele afwerking. Karel voert deze opdracht uit samen met zijn collega.

Met onze nauwkeurige aanpak zorgen we ervoor dat Hotel Tulpinn in Leiden zijn frisse uitstraling behoudt en beschermd wordt tegen lekkages en andere problemen.