Vacature kitter

Werken bij

Werken bij

Vacature

Kitter

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als kitter? Wij zoeken jou! Een ervaren kitter (minimaal 2 jaar ervaring) en de juiste mentaliteit.

P.S. Het is belangrijk dat je geen hoogtevrees hebt! 

Zwapex Groep is een belangrijke speler in de bouw op het gebied van afdichtingen, kitwerk, betonreparaties en bouwkundige brandpreventie. We mogen de grootste bouwbedrijven in Nederland tot onze klantenkring rekenen. Dit doen we al 50 jaar met een vast team van gekwalificeerde en loyale collega’s. Onze medewerkers geven ons een 8,3 voor algemene tevredenheid. Hier zijn wij trots op.

De functie

Als kitter ben je in staat om een diversiteit aan afdichtingen aan te brengen. Het is belangrijk dat je over de juiste materiaalkennis beschikt. Een van de leukste dingen aan het werk als kitter? Je komt op allerlei verschillende locaties en geen dag is hetzelfde!  Je gaat zelfstandig op pad in je eigen werkbus, zodat je alles bij de hand hebt voor de klus. 

Ons aanbod

 • Je komt direct bij ons in dienst
 • Salaris vanaf € 2.500 bruto per 4 weken afhankelijk van leeftijd en ervaring
 • CAO Bouw & Infra 
 • 48 vakantiedagen o.b.v. 40 uur
 • Eigen bedrijfsbus
 • Interne cursussen
 • Gezellige teamuitjes 
 • Op de meeste locaties staat de koffie al klaar. Dat betekent GRATIS KOFFIE! 

Onze wensen

 • In het bezit van een rijbewijs B
 • Je hebt geen last van hoogtevrees! 
 • Minimaal 2 jaar ervaring als kitter
 • De juiste mentaliteit! Er wordt hard gewerkt en ook hard gelachen

Interesse

HR Manager

Dorien Spindler

06-15209931 sollicitatie@zwapex.nl

Direct solliciteren

  In het bezit van een rijbewijs?

  Veelgestelde

  Vragen

  Voor de functie van kitter bij Zwapex vragen wij minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Daarnaast is het belangrijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs B. Verder is het vereist dat je geen last hebt van hoogtevrees, aangezien deze functie soms werk op hoogte kan omvatten.

  Bij Zwapex geniet je van een vroege start en een vroege finish! Als kitter begin je om 7 uur ’s ochtends en eindigt je werkdag om half 4. Deze werktijden stellen je in staat om je dag vroeg te beginnen en voldoende vrije tijd te hebben na het werk.

  Je krijgt de mogelijkheid om deel uit te maken van een gerenommeerd bedrijf in de bouwsector met 50 jaar ervaring. We werken samen met toonaangevende bouwbedrijven, bieden interne cursussen voor professionele groei en creëren een positieve werkomgeving.

  Je kunt rekenen op een goed salaris, 48 vakantiedagen, een eigen bedrijfsbus en leuke teamuitjes. Werken bij Zwapex betekent werken aan uitdagende projecten, ontwikkeling in je vakgebied en waardering voor je bijdrage.

  Ja, bij Zwapex zijn er voldoende mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en groei. Als kitter bij Zwapex krijg je de kans om op verschillende locaties te werken, wat zorgt voor een prettige afwisseling in je werk.

  Bovendien biedt Zwapex interne cursussen aan om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Deze cursussen kunnen gericht zijn op specifieke kittechnieken, nieuwe materialen of andere relevante aspecten van het vak. 

  Zeker! Helemaal ingericht met alle spullen die je nodig hebt voor je werk. Denk aan voldoende kit, maar ook de juiste apparatuur die je nodig hebt op een werkdag. 

  Ons werk

  Bekijk onze recente projecten