Werken bij

Werken bij

Werken bij

Werken bij

De grootste afdichter van Nederland

Wil je graag ons team versterken en als gemotiveerde medewerker een mooi stukje werk afleveren? Vul dan even je gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contact Vacatures

Openstaande vacatures

Medewerker Marketing & Communicatie

Als Medewerker Marketing & Communicatie ben je verantwoordelijk voor alles met betrekking tot Social Media. Van het updaten en beheren van onze websites tot het plaatsen van content op de diverse social media kanalen.

Bekijk vacature

Kitter / Leerling Kitter

Je moet geen last hebben van hoogtevrees! Gevarieerd werk in een dynamische onderneming met goede arbeidsvoorwaarden en een daarbij behorende salaris.

Bekijk vacature

Marketing Specialist

In deze rol houd je je primair bezig met onze online marketing activiteiten. Prioriteit willen we geven aan onze (employer) branding strategie, het updaten van onze websites, de werken-bij pagina’s en het uitvoeren van online wervingscampagnes.

Bekijk vacature

Open sollicitatie

  CV uploaden
  Bericht

  Wat doet Zwapex?

  Zwapex specialiseerd op het gebied van onderhoud en renovatie, kelderafdichting en het plaatsen van kunststofvloeren. Maar wij werken ook nauw samen met ons zusterbedrijf WCC, specialist in brandbescherming, en Kitfix, expert in betonreparatie.

  Wat doet Zwapex?

  Zwapex specialiseert op het gebied van onderhoud en renovatie, kelderafdichting en het plaatsen van kunststofvloeren. Maar wij werken ook nauw samen met ons zusterbedrijf WCC, specialist in brandbescherming, en Kitfix, expert in betonreparatie.

  Bekijk onze werkzaamheden

  Meer over

  Meer over

  Meer over

  Meer over

  Meer over

  Meer over

  Meer over

  Meer over

  Meer over

  Meer over

  Nieuws

  Bekijk hier onze recente projecten