Werken bij

Werken bij

Werken bij

Werken bij

De grootste afdichter van Nederland

Wil je graag ons team versterken en als gemotiveerde medewerker een mooi stukje werk afleveren? Vul dan even je gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contact Vacatures

Openstaande vacatures

Kitter

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als kitter? Wij zoeken jou! Een ervaren kitter (minimaal 2 jaar ervaring) en de juiste mentaliteit. P.S. Het is belangrijk dat je geen hoogtevrees hebt! 

Bekijk vacature

Leerling Kitter

Werk jij graag met je handen en wil je het vak  van kitter leren? Lees snel verder, want wij zoeken jou! Onze meester kitters leren je graag alles over het vak. En met alles bedoelen we ook echt ALLES!

Bekijk vacature

Financieel Administratief Medewerker / Boekhouder

Ben jij onze nieuwe collega? Zwapex Groep is een financieel gezonde en groeiende organisatie. Veel collega’s zijn hier al jaren werkzaam en dat zegt genoeg. Er heerst een Rotterdamse mentaliteit. Er wordt hard gewerkt en ook hard gelachen.

Bekijk vacature

Open sollicitatie

  CV uploaden
  Bericht

  Wat doet Zwapex?

  Zwapex specialiseerd op het gebied van onderhoud en renovatie, kelderafdichting en het plaatsen van kunststofvloeren. Maar wij werken ook nauw samen met ons zusterbedrijf WCC, specialist in brandbescherming, en Kitfix, expert in betonreparatie.

  Wat doet Zwapex?

  Zwapex specialiseert op het gebied van onderhoud en renovatie, kelderafdichting en het plaatsen van kunststofvloeren. Maar wij werken ook nauw samen met ons zusterbedrijf WCC, specialist in brandbescherming, en Kitfix, expert in betonreparatie.

  Bekijk onze werkzaamheden

  Meer over

  Meer over

  Meer over

  Meer over

  Meer over

  Meer over

  Meer over

  Meer over

  Meer over

  Meer over

  Nieuws

  Bekijk hier onze recente projecten