๐ƒ๐ž ๐ฏ๐ž๐ซ๐ฌ๐œ๐ก๐ข๐ฅ๐ฅ๐ž๐ง๐๐ž ๐ฌ๐จ๐จ๐ซ๐ญ๐ž๐ง ๐ค๐ข๐ญ ๐ž๐ง ๐ก๐ฎ๐ง ๐ญ๐จ๐ž๐ฉ๐š๐ฌ๐ฌ๐ข๐ง๐ ๐ž๐ง

Bij Zwapex zijn we trots op onze uitgebreide kennis en ervaring met diverse soorten kit. Of het nu gaat om nieuwbouw of onderhoud/renovatie, door onze ervaring en kennis weten wij precies welke kit we moeten gebruiken voor welke toepassing.

Zo werken wij onder andere met de volgende soorten:

๐’๐ข๐ฅ๐ข๐œ๐จ๐ง๐ž๐ง๐ค๐ข๐ญ

Siliconenkit wordt onder andere gebruikt worden in sanitaire ruimtes, bij natuursteen, glas (structurele beglazing) en bouwkundige aansluitingen. Per toepassing is er een andere soort siliconenkit waar de samenstelling van de componenten net anders is voor een ander doeleinde.

Kenmerken: uitstekende waterbestendigheid en flexibiliteit. Daarnaast reukarm en milieuvriendelijk.

๐Œ๐’ ๐ฉ๐จ๐ฅ๐ฒ๐ฆ๐ž๐ž๐ซ๐ค๐ข๐ญ

Polymeerkit wordt onder andere gebruikt worden voor bouwkundige aansluitingen (metselwerk / kozijnen), brandwerende kitvoegen, beloopbare voegen (zoals galerijvoegen en balkonvoegen) en civiele toepassingen zoals rotondes en bushaltes. Ook hierbij is er per toepassing een ander soort MS polymeerkit. Afhankelijk van de toepassing is er een andere samenstelling van de componenten.

Kenmerken: geurarm, snelle uitharding, milieuvriendelijk en overschilderbaar.

Alle kitsoorten die wij gebruiken, zijn voorzien van een CE-markering en voldoen aan EMICODE EC1 plus. Dit betekent dat ze voldoen aan de hoogste normen voor emissiearme bouwmaterialen!

Heb je vragen of behoefte aan professioneel advies? Neem gerust contact met ons op!