Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Voegafdichtingen zijn het slotstuk van ieder bouwproject. De finale, de afsluiting, de afronding! Dit dient daarom met uiterste precisie en zorgvuldigheid gedaan te worden. Wij, experts van Zwapex, weten dat de druk aan het einde van een project hoog is. Daarom zijn wij uiterste flexibel, maar ook daadkrachtig!

Kitvoegen woningbouw

Zwapex garandeert perfecte kitvoegen en staat borg voor een net en solide eindresultaat. Wij kitten keukens af, maar ook toiletten, badkamers en andere sanitaire ruimtes.

Kitvoegen utiliteitsbouw

De utiliteitsbouw is veelal anders dan woningbouw. Zo worden er ook andere én hogere eisen gesteld. Waaronder ook aan gevelvoegen. Zwapex is uw kennispartner op het gebied van luchtdichte gevelvoegen. Wij werken samen met u naar een concrete en bovenal duurzame totaaloplossing.

Kitvoegen prefab- en cascobouw

Bouwen is vandaag de dag niet veel meer dan het samenbrengen van puzzelstukjes. Verschillende vooraf gefabriceerde prefab elementen worden op de bouwplaats samengevoegd tot één geheel. Juist het correct afdichten van deze elementen is essentieel in het prefab bouwproces! Wij leveren samen met gecertificeerde leveranciers de juiste afdichtingsfolies en schuimbanden. Deze oplossingen zijn breed toepasbaar en bovenal duurzaam.

Snel contact

    Ons werk

    Bekijk onze recente projecten