Gevels

Gevels

Gevels

Ook gevels hebben specifieke eisen als het op voegafdichtingen aankomt. De normen rondom gevels worden steeds strenger, zo ook de Energie Prestatie Norm. Wij zijn specialist in het luchtdicht aansluiten van gevels. Wij hebben de kennis in huis om samen met u ervoor te zorgen dat deze normen worden gehaald!

Maar wij helpen u niet alleen met het behalen van deze normen, Zwapex doet dit ook tegen een zo laag mogelijke kostprijs. Hoe? Door in een vroeg stadium samen de details te bestuderen, kunnen we aanpassingen in het voortraject realiseren. Hierdoor zijn uiteindelijk minder materialen nodig om gevels luchtdicht te bouwen.

Wat wij gebruiken om gevels luchtdicht aan te sluiten? Zwapex maakt gebruik van diverse materialen en de nieuwste technieken, zodat wij u altijd van een optimaal resultaat kunnen voorzien. Belangrijke materialen zijn:

  • Verspuitbare kit
  • Illmond

Illmod is een voegafdichtingsband die gebruikt wordt tijdens het afdichten van bewegingsvoegen en aansluitvoegen van hoge gebouwen. Het materiaal van de band beschermt tegen slagregen en houdt uw gebouw warm en luchtdicht. Maar de band bevat ook brandwerend hars.

Snel contact

    Ons werk

    Bekijk onze recente projecten