Medewerker Projectadministratie

Werken bij

Werken bij

Vacature

Medewerker Projectadministratie

Zwapex Groep is een belangrijke speler in de bouw op het gebied van afdichtingen, kitwerk, betonreparaties en bouwkundige brandpreventie. We mogen de grootste bouwbedrijven in Nederland tot onze klantenkring rekenen. Dit doen we al bijna 50 jaar met een vast team van gekwalificeerde en loyale collega’s. Hier zijn wij trots op.
 

De functie
In deze administratieve functie ben je samen met je collega’s van de projectadministratie
van a-z verantwoordelijk voor de administratie van onze projecten. Je werkzaamheden bestaan uit het administratief ondersteunen van de projectleiders/uitvoerders, projecten aanmaken in Vakware, verwerken van productiestaten, opstellen van facturen, samenstellen en uitvoeren van (digitale) uitvoeringsdossiers en het verzorgen van garanties.
Alle teamleden kunnen elkaar vervangen bij ziekte en verlof, zodat we de administraties van onze projecten goed kunnen laten doorlopen.

Onze wensen
Voor deze functie beschikt de ideale kandidaat over de volgende kennis en vaardigheden:
·      MBO werk- en denkniveau
·      minimaal 2 jaar relevante werkervaring
·      ervaring binnen brandpreventie is prettig, maar niet noodzakelijk
·      kennis van Microsoft Office, Vakware is een pre
·      goed in teamverband werken
·      nauwkeurig, enthousiast en leergierig

Ons aanbod
Zwapex Groep is een financieel gezonde en groeiende organisatie. Veel collega’s zijn hier al jaren werkzaam en dat zegt genoeg. Er heerst een Rotterdamse mentaliteit. Er wordt hard gewerkt en ook hard gelachen.
We bieden een goed salaris met marktconforme arbeidsvoorwaarden. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en trainingen.
We organiseren regelmatig leuke dingen met en voor de collega’s en de gezellige vrijdagmiddagborrel mag ook niet ontbreken.

Interesse
Heb je vragen over de vacature? Dan kun je telefonisch contact opnemen met Dorien Spindler, HR Manager, 06-15209931. Je motivatiebrief met CV kun je mailen naar sollicitatie@zwapex.nl

Bureaus: wij werven onze kandidaten bij voorkeur zelf, maar als er kandidaten zijn die 100% matchen, dan worden we graag geïnformeerd.

Direct solliciteren

    CV uploaden

    Bericht

    Ons werk

    Bekijk onze recente projecten