30 juni dicht i.v.m. 50-jarig jubileum

Zwapex viert 50-jarig jubileum en is gesloten op vrijdag 30 juni

Vrijdag 30 juni vieren we het 50-jarig jubileum van Zwapex. We zijn trots om deze mijlpaal te vieren! Ter gelegenheid van dit speciale evenement sluiten wij deuren op vrijdag 30 juni. We zijn telefonisch en per mail weer te bereiken op maandag 3 juli.

We willen alle klanten bedanken voor de voortdurende steun en vertrouwen gedurende de afgelopen vijf decennia. Het jubileum zou niet mogelijk zijn geweest zonder jullie loyaliteit en betrokkenheid.

Maandag 3 juli zijn we weer open en staan we klaar om de werkzaamheden verder op te pakken.

Houd de social media-kanalen in de gaten voor meer updates en een terugblik op het feest. We zijn enthousiast om de komende jaren samen met onze medewerkers en klanten door te brengen en blijven ons inzetten op de manier zoals jullie van ons gewend zijn.

Alvast heel erg bedankt voor het begrip en voor meer informatie kan er contact opgenomen door te bellen naar 010 – 289 14 14 of te mailen naar info@zwapex.nl.

Over Zwapex: Zwapex Groep is een belangrijke speler in de bouw op het gebied van afdichtingen, kitwerk, betonreparaties en bouwkundige brandpreventie. We mogen de grootste bouwbedrijven in Nederland tot onze klantenkring rekenen. Dit doen we al bijna 50 jaar met een vast team van gekwalificeerde en loyale collega’s.