Afscheid Ton van Bohemen

Afgelopen week hebben we afscheid genomen van Ton van Bohemen. We willen hem natuurlijk bedanken voor 40 jaar gevuld met onvergetelijke momenten en de groei van Zwapex.

We wensen Ton heel veel plezier met de volgende levensfase en we hopen je natuurlijk nog een keer te zien op kantoor!

Bericht Ton

De volgende stap

Het is nog een beetje onwerkelijk, maar vandaag neem ik afscheid van mijn dagelijkse werkzaamheden bij Zwapex. Op de achtergrond zal ik als één van de aandeelhouders nog wel betrokken blijven, maar ik draag het stokje vol vertrouwen over aan Patrick Jansen.

Veertig jaar heb ik in dit mooie bedrijf mogen werken. Begonnen als leerling kitter (met kapotte handen) en kansen gekregen om door te groeien tot directeur-eigenaar met mooie uitdagingen en soms wat slapeloze nachten. Samen met Marco Hobbel hebben we de afgelopen 18 jaar met onze collega’s, opdrachtgevers en leveranciers mogen door ontwikkelen tot het bedrijf dat we nu zijn!

Een mooier moment om afscheid te nemen is er bijna niet met dit jaar het 50-jarig bestaan van Zwapex. De toekomst ligt open. Het is niet het einde van de weg, het is alleen een verandering van richting.

Ik wil eenieder met wie ik de afgelopen jaren heb samengewerkt bedanken. Met elkaar hebben we veel projecten gerealiseerd, problemen opgelost, soms gescholden, plezier gehad en niet te vergeten successen behaald. Het ga jullie goed!