Financieel Administratief Medewerker / Boekhouder

Werken bij

Werken bij

Vacature

Financieel Administratief Medewerker / Boekhouder (m/v, fulltime)

Zwapex Groep is een belangrijke speler in de bouw op het gebied van afdichtingen, kitwerk, betonreparaties en bouwkundige brandpreventie. We mogen de grootste bouwbedrijven in Nederland tot onze klantenkring rekenen. Dit doen we al bijna 50 jaar met een vast team van gekwalificeerde en loyale collega’s. Onze medewerkers geven ons een 8,3 voor algemene tevredenheid. Hier zijn wij trots op.

De functie
In deze rol ben je verantwoordelijk voor de financiële administraties van de bedrijven die tot de groep behoren. Je richt je hierbij onder andere op een zorgvuldige afhandeling van inkoopfacturen en het verwerken van bank- en kasmutaties en periode boekingen. Daarnaast houd je je bezig met tussentijdse controles van balansposten en aangiften voor de omzetbelasting. Je houdt je bezig met voorbereidende werkzaamheden voor de salarisadministratie en je bent verantwoordelijk voor de controle en het aanleveren van gegevens t.b.v. accountants-controle.

Je werkt nauw samen met de Financieel Manager van de groep en onderhoudt de contacten met de financieel medewerkers van de diverse bedrijven.

Onze wensen
Voor deze functie beschikt de ideale kandidaat over de volgende kennis en vaardigheden:

 • Afgeronde opleiding in boekhouding of financiën 
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie en goed begrip van de boekhoudkundige
  processen  
 • Goed met cijfers en analytisch 
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift 
 • Zelfstandig, nauwkeurig, enthousiast en leergierig  
 • Kennis van de sector is een grote pre 

Ons aanbod
Zwapex Groep is een financieel gezonde en groeiende organisatie. Veel collega’s zijn hier al jaren werkzaam en dat zegt genoeg. Er heerst een Rotterdamse mentaliteit. Er wordt hard gewerkt en ook hard gelachen.
We bieden een goed salaris met marktconforme arbeidsvoorwaarden. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en trainingen.
We organiseren regelmatig leuke dingen met en voor de collega’s en de gezellige vrijdagmiddagborrel mag ook niet ontbreken.

Interesse
Heb je vragen over de vacature? Dan kun je telefonisch contact opnemen met Dorien Spindler, HR Manager, 06-15209931. Je motivatiebrief met CV kun je mailen naar sollicitatie@zwapex.nl

Direct solliciteren

  CV uploaden
  Bericht

  Ons werk

  Bekijk onze recente projecten