Medewerker Marketing & Communicatie gezocht

Zwapex Groep is een belangrijke speler in de bouw op het gebied van afdichtingen, kitwerk, betonreparaties en bouwkundige brandpreventie. We mogen de grootste bouwbedrijven in Nederland tot onze klantenkring rekenen. Dit doen we al bijna 50 jaar met een vast team van gekwalificeerde en loyale collega’s. Hier zijn wij trots op!

Als Medewerker Marketing & Communicatie ben je verantwoordelijk voor alles met betrekking tot Social Media. Van het updaten en beheren van onze websites tot het plaatsen van content op de diverse social media kanalen. Daarnaast willen we werk maken van een overtuigende (employer) branding strategie. Hieronder vallen de werken bij-pagina’s op de websites, het opzetten van online wervingscampagnes en ook offline activiteiten. Verder word je als Medewerker Marketing & Communicatie ook ingezet voor het ontwikkelen van flyers en bedrijfsbrochures e.d.

Ben jíj de enthousiaste collega waar wij naar op zoek zijn? Ga dan naar https://zwapex.nl/marketing-communicatie/ en solliciteer direct! Heb je vragen over de vacature? Dan kun je telefonisch contact opnemen met Dorien Spindler, HR Manager, 06-15209931. Je motivatiebrief met CV kun je mailen naar sollicitatie@zwapex.nl